Gå til hovedinnhold

Slanketips som funker.

Kjappe slanketips! Slanketips som funker.

Drikk ekstra vann. En bør drikke mye vann hele dagen, dette er ikke bare er godt for helsen, men det vil bidra til å få hjernen til å tro at du er mett. Konsekvensen er at du spiser mindre, og du vil føle deg mindre sulten.

Kutt ut sukkerholdige drikker. mange får i seg veldig mange kalorier gjennom søte drikker som brus, uten at de tenker over at det er fetende. De verste drikkene er brus, saft og juice. Ved å drikke dette, tilfører man kroppen store mengder sukker, ofte uten at man får noe metthetsfølelse i det hele tatt.

Gå tur! Det er utrolig hva en tur kan gjøre for kroppen vår. Vi øker forbrenningen og reduserer kroppsfett. En daglig tur i frisk luft er et flott tiltak som gir bedre helse og som brenner kalorier.

Bestem deg for å gå ned i vekt fordi du er en bra og fantastisk person, ikke fordi du skal bli én.

Spis riktig etter trening Når du skal ned i vekt, bør du unngå å belønne deg selv med godteri og sjokolade rett etter trening. Sukkerlagrene i kroppen reduseres kraftig mens du er aktiv, og for å spare på siste rest av sukkeret, øker kroppen automatisk kaloriforbrenningen – også i timene etter trening. Spis heller en banan hvis du har lavt blodsukker; det fremmer restitusjonen. Kroppen gjenoppbygger kroppen i timene etter trening, og innenfor ½-1 time bør du få i deg sunn og proteinrik mat som hjelper restitusjonen på vei.

Ikke drikk for mye kaffe. Koffeinet kan stimulere appetitten din.

Hold i gang, fyll hverdagen og fritiden din med forskjellige aktiviteter, så kommer du ikke til å ha tid til å tenke på mat.

Nyttig mellommåltidsmat. f eks frukt, helkornbrødskiver og lignende, slik at du ikke blir lokket av godterier.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Frukt – Oppnå din idealvekt med frukt – Sunt vekttap

Frukt – Oppnå din idealvekt med fruktSunt vekttap
Ned i vekt med frukt. Kanskje det høres for godt ut til å være sant at alt du trenger å gjøre for å nå din idealvekt er å spise så mye frukt som du kan hver dag! Hvis du ikke tror det, eller bare ønsker å vite mer må du lese videre.

Gå ned i vekt med frukt:

Først mener vi det er best å fokusere på den gode følelsen. Deretter minner vi om at for å leve et sunt og energisk liv i en slank kropp som er skikket til å gjøre den jobben vil ikke bare det å gå ned i vekt være nøkkelen. Det er også noen andre endringer du kanskje vil bringe inn i livet ditt. For å få celler i kroppen din til å fungere ordentlig og bli slank må den få de rette næringsrike elementene og giftstoffene må holdes borte.

For å nå det målet har vi følgende anbefalinger for deg

1) Innta så mye du kan av “riktig næring”

2) Unngå så mye du kan av “feil ernæring”

3) Tren moderat.

4) Vær fornøyd med hver eneste lille endring du har vært i stand til å gjøre permanent

5) Ikke gj…

Hva er BMI?

Hva er BMI?

BMI (body mass index) er et måleverktøye som brukes til å måle vekt i forhold til høyde. Med en enkel formel, kan du beregne din egen BMI.

Hvordan er BMI Beregnet?

For å beregne din BMI, må du dele din vekt med din høyde og multiplisere at ved 703.

Formelen er: vekt / [høyde] 2 x 703

Hva sier BMI tallet ditt?

- BMI under 18,5 er undervektig, med økt risiko for en rekke andre tilstander.

- BMI mellom 18,5 og 25 er normalvektig

- BMI mellom 25 og 30 er overvektig, men noe økt risiko for en rekke sykdommer

- BMI over 30 kalles fedme og innebærer økt til stor risiko for en rekke sykdommer

-BMI mellom 30 og 35 kalles fedme grad 1

-BMI mellom 35 og 40 kalles fedme grad 2

-BMI 40 kalles fedme grad 3, ekstrem fedme

BMI er ingen fasit

Her er det viktig å merke seg at BMI på ingen måte er noen fasit, for oss mennesker, og BMI gir kun en pekepinn om vektforholdene.

Det er funnet en sammenheng mellom høy BMI og risikoen for mange sykdommer. Overvekt er et økende problem i Norge og den ve…

20 Slanketips

Her har er det samlet opp 20 tips til deg som vil gå ned i vekt:

1. Spis frokost
Hvis du ikke spiser i løpet av en times tid etter at du har stått opp, vil du ta opp desto flere kalorier i løpet av dagen.

2. Rett deg opp
Ikke sitt henslengt i godstolen mens du spiser. Da tar det lengre tid før du blir mett. Hvis du derimot sitter med rett rygg vil du føle deg mett raskere. Grunnen til dette er at maten lettere kommer inn i den lavere delen av magen. Når maten er nederst i magen forteller den hjernen din at du er mett.

3. Ta deg tid
Det tar omtrent 20 minutter fra magen din blir full til hjernen din får vite at du er mett, så ikke spis mer enn du selv vet at magen din får plass til.

4. Kle deg for middag
Ikke spis middag i joggebukse med stort liv. Magen blir natulig litt større etter et måltid, og hvis du har på deg en normalt stram bukse vil den begynne å stramme når du har spist for mye.

5. Vær i solen
Har du en tendens til å spise når du er i dårlig humør? Oppsøk solen i stedet. Sollys …