Gå til hovedinnhold

Frukt – Oppnå din idealvekt med frukt – Sunt vekttap

Frukt – Oppnå din idealvekt med frukt

Sunt vekttap


Ned i vekt med frukt. Kanskje det høres for godt ut til å være sant at alt du trenger å gjøre for å nå din idealvekt er å spise så mye frukt som du kan hver dag! Hvis du ikke tror det, eller bare ønsker å vite mer må du lese videre.

Gå ned i vekt med frukt:

Først mener vi det er best å fokusere på den gode følelsen. Deretter minner vi om at for å leve et sunt og energisk liv i en slank kropp som er skikket til å gjøre den jobben vil ikke bare det å gå ned i vekt være nøkkelen. Det er også noen andre endringer du kanskje vil bringe inn i livet ditt. For å få celler i kroppen din til å fungere ordentlig og bli slank må den få de rette næringsrike elementene og giftstoffene må holdes borte.

For å nå det målet har vi følgende anbefalinger for deg

1) Innta så mye du kan av “riktig næring”

2) Unngå så mye du kan av “feil ernæring”

3) Tren moderat.

4) Vær fornøyd med hver eneste lille endring du har vært i stand til å gjøre permanent

5) Ikke gjør vekttap mer komplisert enn det er.

Etter mange undersøkelser er en god del forskere enige om at:

Rå frukt og (kokte) grønnsaker er en god og  riktig ernæring for folk flest.

Hvis du ønsker å lykkes i å leve et virkelig sunt slank liv er det beste du kan gjøre å konsumere så mye av den riktige ernæringen som mulig hver dag. Jo mer rå frukt og (kokte) grønnsaker du spiser, jo mer øker appetitten på dem, og du kan ende opp med å bare gi kroppen din riktig næring! Hvis du ikke spiser fem friske frukt pr. dag ennå (rå eller presset), og du ønsker å miste noe vekt permanent i en periode på omtrent seks uker (denne perioden er avhengig av ditt nåværende spise mønster) er det beste du kan gjøre å spise fem frukter hver dag. Hvis du ikke har spist så mye sunn mat på lang tid, er det mest sannsynlig at kroppen begynner å forgiftes. Du kan selv bli syk!

Mer om avgiftning

Hvis du har realisert et forbruk på fem frukt om dagen er du klar til å ta neste skritt ved å bruke enda mer av rett ernæring. For å hjelpe deg med dette har vi satt sammen en “riktig ernærings”- liste og en “feil ernærings”-liste. Du kan skrive ut listene og henge dem på kjøleskapet. Hver gang du spiser noe kan du sjekke om den er inkludert i “riktig ernærings”-listen, eller “feil ernæring”-listen. Hvis det er fra “feil ernærings ‘listen kan du prøve å erstatte det med noe fra den andre listen. Hvis du ikke kan erstatte “feil ernæring” med noe annet behøver du ikke å få dårlig samvittighet for det!

Riktig slanke ernæring:

1)Slanking tips 1.Når du skal gå ned i vekt er det viktig å leve et sunnere liv. Et sunt liv starter med sunn mat, rå frukt og grønnsaker som er den sunneste maten. Vi anbefaler at du starter ditt vekttaps program ved å ha fem frukter om dagen, og fokus på den gode følelse.

2) Slanking tips 2. Unngå feil ernæring så godt du kan. Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt bare ved å spise fem stykker av frisk frukt hver dag vil ikke dette være nok. Vi har satt sammen en liste over mat du bør unngå hvis du vil øke hastigheten på forbrenningen. På denne måten vil du begynne å brenne fett raskere og gå ned i vekt. Du må unngå så mye mat fra feilernæringslisten som du kan. Faktisk er det en enkel liste å bruke, bare to matgrupper er nevnt: sentralstimulerende og animalsk mat. Nå kan denne listen virke enkel nok, men det er faktisk ganske vanskelig å finne ut hvilke produkter på nærbutikken som inneholder et av produktene som er nevnt på listen. Hvis du sjekker etikettene vil du legge merke til at nesten hvert eneste produkt inneholder et hovedsakelig hvitt raffinert sukker eller noen form for animalske produkter. Dette er mat du må holde deg unna så mye som mulig hvis du ønsker å hjelpe kroppen din til å fungere ordentlig og dermed miste overflødig vekt.

3) Slanking tips 3. Moderat trening. Det er viktig å få litt mosjon hver dag, spesielt hvis du er i en jobb hvor du sitter hele dagen. En halvtimes gange hver dag vil gjøre godt. Selvfølgelig er enda mer mosjon alltid bedre, men ikke føl deg dårlig selv om du ikke klarer mer enn dette. Hvis du bare tar den turen i minst en halvtime hver dag vil du føle deg bra. Å tøye musklene er også bra,det gjør det deg mer bevisst på kroppen din.

4) Slanking tips 4. Vær fornøyd med hver eneste lille endring du har vært i stand til å gjøre permanent. Kroppen din reagerer som en stor oljetanker så hvis du ønsker å endre kurs vil det ta litt tid. Hver strukturell endring i riktig retning er til å være stolt av, så lenge den er permanent. Etter å ha foretatt en endring vil det ta om lag seks uker før en endring blir permanent og en del av det daglige livet. Vær smart Hvis du vil bli slank må du være smart og endre spisemønsteret permanent. På denne måten vil du miste disse kiloene for alltid! Husk dette: etter å ha spist fem til ni frukt om dagen i et par måneder vil du merke at din appetitt for frukt har økt og dessuten vil appetitten for sentralstimulerende midler ha gått ned! Prøv det ut, egentlig er det magisk!

5) Slanking tips 5. Ikke gjør slanking mer komplisert enn det er. Bare følg de fire trinnene som er nevnt før, og ikke kompliser ting når du gjør det. Vær positiv til deg selv så lenge du jobber med det. Bare følg de enkle stegene vi gir deg på denne siden og det å spise sunt vil ikke være en straff lenger. Det bare blir en hel masse moro!

Slanking, Flere tips

Se på det å erstatte matvarer fra “feil ernærings ‘listen av mat fra” riktig ernærings “-listen som et spill; Prøv å føle hva forbruket av “feil ernærings ‘listen gjør med kroppen din: du er mer trøtt, føler at du har mistet energien, har forstoppelse eller det motsatte, du kan også merke tap av hukommelse, ha hodepine eller du er konstant tørst.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er BMI?

Hva er BMI?

BMI (body mass index) er et måleverktøye som brukes til å måle vekt i forhold til høyde. Med en enkel formel, kan du beregne din egen BMI.

Hvordan er BMI Beregnet?

For å beregne din BMI, må du dele din vekt med din høyde og multiplisere at ved 703.

Formelen er: vekt / [høyde] 2 x 703

Hva sier BMI tallet ditt?

- BMI under 18,5 er undervektig, med økt risiko for en rekke andre tilstander.

- BMI mellom 18,5 og 25 er normalvektig

- BMI mellom 25 og 30 er overvektig, men noe økt risiko for en rekke sykdommer

- BMI over 30 kalles fedme og innebærer økt til stor risiko for en rekke sykdommer

-BMI mellom 30 og 35 kalles fedme grad 1

-BMI mellom 35 og 40 kalles fedme grad 2

-BMI 40 kalles fedme grad 3, ekstrem fedme

BMI er ingen fasit

Her er det viktig å merke seg at BMI på ingen måte er noen fasit, for oss mennesker, og BMI gir kun en pekepinn om vektforholdene.

Det er funnet en sammenheng mellom høy BMI og risikoen for mange sykdommer. Overvekt er et økende problem i Norge og den ve…

20 Slanketips

Her har er det samlet opp 20 tips til deg som vil gå ned i vekt:

1. Spis frokost
Hvis du ikke spiser i løpet av en times tid etter at du har stått opp, vil du ta opp desto flere kalorier i løpet av dagen.

2. Rett deg opp
Ikke sitt henslengt i godstolen mens du spiser. Da tar det lengre tid før du blir mett. Hvis du derimot sitter med rett rygg vil du føle deg mett raskere. Grunnen til dette er at maten lettere kommer inn i den lavere delen av magen. Når maten er nederst i magen forteller den hjernen din at du er mett.

3. Ta deg tid
Det tar omtrent 20 minutter fra magen din blir full til hjernen din får vite at du er mett, så ikke spis mer enn du selv vet at magen din får plass til.

4. Kle deg for middag
Ikke spis middag i joggebukse med stort liv. Magen blir natulig litt større etter et måltid, og hvis du har på deg en normalt stram bukse vil den begynne å stramme når du har spist for mye.

5. Vær i solen
Har du en tendens til å spise når du er i dårlig humør? Oppsøk solen i stedet. Sollys …